

Northstowe Community Forum

Venue: Western Park Pavilion, Peppercorn Drive

Agenda

Wednesday 5 March 2025 6:30pm Drop In 7pm to 9pm Forum

- Welcome and Introduction, Chair, Cllr. Henry Batchelor, Lead Cabinet Member for Communities – 7pm to 7:05pm (5 mins)
- Unity Centre, Anne Ainsworth, Chief Operating Officer, South Cambridgeshire
 District Council 7:05pm to 7:15pm (10 mins)
- Urban&Civic Finishing Works, Paul Taylor, Project Manager and Katherine Snell, Senior Project Manager, Urban&Civic- 7:15pm to 7:30pm (15 mins)
- Homes England Update, Dean Harris, Senior Planning and Enabling Manager (Large Sites – Northstowe) – 7:30pm to 7:45pm (15 mins)
- Planning Update, Luke Mills and Sophie Pain, Principal Planners (Strategic Sites) Greater Cambridge Shared Planning - 7:45pm – 7:55pm (10 mins)
- Northstowe Learning Community, Claire Mills, Principal, Northstowe Educational Campus – 7:55pm to 8:10pm (15 mins)
- Voi Update, Anna Graham, Transport Programme Manager, Combined Authority and Theo Gough, Cambridge City Manager, Voi 8:10pm - 8:20pm (10 mins)
- Stagecoach Update Charlton Thornhill, Head of Commercial, Stagecoach East 8:20pm t0 8:30pm (10 mins)
- Northstowe Town Council News, Cllr. Paul Littlemore, Mayor, Northstowe Town
 Council 8:30pm to 8:35pm (5 mins)
- Community Update, Mihaela Stan and Michele Eidevik–Skinner, Community
 Development Officers, South Cambridgeshire District Council 8:35pm to 8:40pm (5mins)
- Question and Answer Session 8:40pm to 9pm (20 mins)
- Close, **Chair** 9pm